Dagen D

 
Vi ställde klockan på 06:30 fy vad trötta vi var, Daniel gick ner till SVT:s inspelnings ställe för att ta platser vi hade hört att var man där 1,5-1 timma innan så fick man de bästa platserna. Vi åt hotell frukost så innan vi  gick ner. Fick desvärre inte i dem så mycket då det var för spännande att komma iväg men jag åt allt gott som fick plats i magen.
 
 
När vi väl kommer ner vid halv 8 så berättade pappa D att alla de bra platserna var redan slut när han kom. Gäst artisen Måns Z har dragit så mycket folk så de bästa plaserna var slut redan 6:30 och att den första personen kom 5:30 helt galet......Först var Ida ledsen men vi förklarade hur bra platser vi ändå hade och att många inte såg något alls gick det bättre.
 
 
i en och en halv timma fick vi se pogrammet repas och allt övas in det var roligt och puplikvärden berättade hur vi skulle göra när vi klappade händer och jublade.....
 
 När allt väl spelades in var vi nöjda och glada men lite trötta. Vi var med i rutan 4 ggr vet man att det är vi så syns vi tydligt. Vi var nöjda med morgonen och gick glada hem till hotellet igen för att packa för av färd.
 
Vi stannade och åt lunch hos morfar igen, tog vägen förbi Ullared innan vi hamnade i sommarstugan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Noréns vardag

Denna bloggen startade jag för att släkt och vänner ska kunna följa Ida och Klaras vardag när man inte kan ses varje dag.

RSS 2.0