Handlat med mormor

Idag har jag varit med mormor på COOP det var riktigt mysigt att gå där med henne. Hon fick handlat saker hon behövde och inte orkar ta med sig hem själv. Hon fyller ju 90 år i oktober. Men är fruktaskvärt pigg  hon är mer på gymmet än vad jag är. Vi har en projekt på gång hon och jag också men det visar jag vid senare tillfälle. Det är nämligen en överasking för någon som läser denna blogg.

Ikväll efter middagen hade vi målar kväll hela familjen målade i målarböcker, vi hade så mysigt att vi nästan glömde tiden för läggning.


http://jonnaelsa.blogspot.com/ igår när jag sov var barnen och Daniel hos kusinerna här kan ni se lite fina bilder därifrån.

Kalas fin Ida


När jag sov idag efter en natt på jobbet så va Ida iväg på Isaak:s 5 års kalas. Daniel och Klara gjorde lite ärenden i kungsbcka innan dom hätade Ida igen. Sedan har vi hafte en mysig kväll hemma innan det är dax för jobbet igen för min del.

En liten flicka

Igår utökades släkten ännu en gång. Igår föddes lilla Hedvig. Det är min bonuskusin Tove och hennes make Fredrik som fick en dotter. Vi hoppas så på att vi får se underverket när vi åker till stockholm i April.

Kreta

När farmor och farfar åker till Turkiet med Ida så ska jag och Daniel åka till Kreta på våran Bröllops resa som inte blivit av. Men nu äntligen är det dax. Vi åker samma dag och nästan samma tid som dom andra.(när farmor,farfar,Ida och Jonna åker till turkiet) Klara den lilla godingen får sin egna semester  med momor, gudmor och sist morfar. Dom delar på att passa henne.

Resan det är våran bröllops present från Roland och Birgitta. Vi längtar kan man säga men först en härlig vår och sommar hemma.

En härlig vinter dag hade vi igår

 
Igår var i Frillesås och lekte med kompisarna Julia och Elsa. Förmiddagen var vi inne men efter lunch gick vi ner till havet och bergsklättrade och lekte en massa. det var toppen tyckte alla barnen.

Klaras nyklippta hår




Hon är så fin i sin nya frisyr. Hon blev en stor tjej.

Kusin Jonna


En galen snart 6 åring Jonna skojar med oss

Välkommen till min nya blogg!



Vilken mysig eftermiddag vi hade igår. Alla barnen va här vid 16 tiden och det blev lek och bus med en gång. Sedan blev det middag köttbullar, potatismos och allt som hör detta till. De stora åt super bra medans de två mindre åt dåligt. Så de stora fick glass men inte de små. Dom är nu tillräckligt stora att  dom förstår att det måste ätas för att få glass. men dom blev inte ens lite sura dom tittade bara stor ögt på glassarna och gick sedan och lekte igen.

Familjen Noréns vardag

Denna bloggen startade jag för att släkt och vänner ska kunna följa Ida och Klaras vardag när man inte kan ses varje dag.

RSS 2.0