Hamster bebisar och vanliga.

Igår hämtade vi hem Piff och Puff dom är fyra veckor och så söta. Ida och Klara är så glada för dem och hade svårt att somna igår. Idag har Klara lekt med dem hela dagen. Ida kommer strax hem från skolan Daniel är FL idag så han sköter hämtningen. Tror Ida kommer sitta vid buren en del.
 
Något annat roligt är att jag ska bli plast moster i Mars det är Catharina och Johan som ska få sin tredje lill* den 25. Vi ska åka till Stockholm på noveberlovet då ska vi bo hos dem. Ska bli så mysigt. Stort Grattis fast jag har vetat det i 10 veckor

Blir galen.

Igår Måndag var jag och Klara på barnmottagningen för att träffa doktor Elsa ett rutinbesök som var inbokat för att följa upp. Vi pratade och diskuterade lite fram och tillbaka,. Mitt under samtalet blev Klara kissig så då tar vi ett kissprov bara för att se. Doktor Elsas ansiktsutryck och röst sa -Vad är nu detta positiv nitrit och inget annat?? Ungen har detta utan att visa några andra symptom. Vi beslutade att vi inget gör men blir det värre om ett par dag skulle i åter komma... Vi åkte med Klara till mormor som tog henne till dansen...
 
När hon kom hem därifrån så började det kissas men inget ont hade hon. Vi nattade och allt var lungt jag åkte till jobbet då ringde Daniel, nu gråter hon och det gör ont....
 
Mormor kommer ner och passar barnen medans Daniel åker till Apoteket och hämtar en lågdos burk med tabletter som ska rädda natten och dagen. Natten har varit lugn med hon hade ont när hon kissade i morse. Farfar kom ner och hämtade urinprovet och brevet till Elsa om vad som hänt och kör och lämnar det på barnmottagningen.
 
Nu börjar jag snart tröttna på detta.

Middag i Stenungsund.

Igår var vi på middag hos Herr och Fru Vernhamn. Katten Tingeling var mycket poppis och gillade att bli gosad med så det passade ju bra. Här myser Klara och Bella.
 
Jennifer lär Ida ett nytt spel på datorn.
 
Lördagsmys med massor av gott.

Simskola.

Annat var det idag när vi skulle till simskolan 9 grader varmt var det så mössa och vantar ville Klara ha. När vi mötte simfröken efter Klarat simmat fick hon mycket beröm att hon är så fantastiskt duktig.

Lite mer turkiet kort behöver vi i detta kalla väder.

 
Klara dyker
 
 
 
Farfar och Klara tar en morgon kopp
 
 
Kusin mys
 
Fina Klara i sin nya klänning

Avslutning fotbollen,

 
I lördags var det avslutning i Idas fotboll, lite kallat för oss i pubilken men så är det ju. Men Diplom och glass fick alla fotbolls tjejer och killar.
 
 
 
Stolt Ida.
 
Vi får se om det blir fotboll till våren igen.

Bokade och klara.

Två tjejer ur denna syskonskaran är det, dom är redan handtama det är viktigt.
 
 
Nu är dom bokade på torsdag kommer Idas Piff och Klaras  ( ha ringet namn ännu)   dvärghamstrar att flytta hem till oss. Vi var och hälsade på dem i fredags och dom är leverans klara på onsdag.

Fiona besök


Idag har Fiona varit med och hämtat tjejerna på Dagis och skolan. Klara blev väldigt glad och visade Fiona runt på avdelningen. Sedan gick vi hela vägen till skolan för att hämta Ida. När vi kom hem fick Klara ge Fiona scarves som gammel stickat till henne. I och K fick Fiona kakor i en fin ask och var sitt örngott. Inatt ska jag sova gott imorgon är det dax för natt jobb igen var ju 5 veckor sedan....
 
 
 
 

Utkast: Sep. 17, 2012

Då var allt som vanligt igen, Ida i skolan, Klara på förskolan, D jobbar och jag har gjort en kvällstur 13:30-21:30. Därför fick Klara hämtas av mormor på förskolan som tog henne till Dansen, sedan fick hon erbjudande om att sova över, hon nappade direkt. Dom hade handlat, lagat egna köttbullar och myst. Ida och Daniel har gjort olika juicer med den nya multijuice pressen. Tidig födelsedagspresent passar utmärkt i äppeltider, tack mamma.

Lite bilder från Turkiet


Klara dyker från kanten ner till botten 150 cm och hämtar flaskor hon är väldigt duktig.








 
 
 
 
 
 
 
 
Kommer mer bilder vi har haft det underbart det finns så många kort..

Middag i Tullebo


Middag hos Anna och Isse blev det idag, Här sitter de goa sysslingarna och äter fint.



Mycket fin tycker Ida
 
 
 
Godingar
 
Det bästa av allt att änligen få träffa Morgans dvärg hamstrar Ida och Klara vill väldigt gärna ha varsin.

Äpplen, Äpplen


Klara plockar äpplen med mormor vi har mänger av äpplen i år. Några ska vi ha i käller att ha under vintern, några ska till skolan, dagis, gammel, kom och hämta ni som vill.

Ida dagen


Idas namnsdag firades med paket och Tacos till middag.

Torsdagen avresedag.



Så var vi då äntligen på flygplatsen. Vi åt lite innan vi gick igenom säkerhets kontrollen sedan blev det lite väntan innan vi äntligen gick på planet.

Goa systrar

Alla kusiner fick fina nya Barbie dockor av farmor och farfar.
 
 
Vi är så små att vi kan sitta i en stol.
Framme i det varma landet. Vi fick väskorna och vandrade ut i hettan. Buss 45 stog och väntade på  oss för att ta oss till Melissa Garden
 
Äntligen framme, det blev bad med en gång och sedan badade dom hela torsdagen.
Första dagen hade Klara armpuffar sedan blev det inget mer med det. Hon är numer fisk.

Lite blandat


Igår böjade Klara i den nya dansen Funky kids hon var så glad efteråt och tyckte att det hade varit jätteroligt,. Hon längtar tills nästa gång.
Sedan hem och lämna av henne hos oss där farfar o skulle passa dem medans vi var på föräldramöte.
 



Klara ska träna efter middagen igår. Här ska hon visa farfar.
 
 
Ida på väg till skolan i dag på morgonen, skulle prova att gå själv.  
 
Traskar iväg så fint så.  
Klara är på dagis och jag ska till jobbet 13:30- 21:30 och sedan imorgon sista passet innan semestern. På torsdag 6:45 flyger vi.

Nu står den äntligen där.



I veckan har vi renoverat lekstugan och fixat så att den ska kunna sättas ihop.
 
 
Lekstuge delar överallt.
 
I fredags hämtade mormor Klara på dagis sedan vidare till Vilma för att hämta Ida. Dom skulle sova över där. Jag skulle jobba tidigt på lördagen. Daniel och Grannen skulle sätta ihop lekstugan. När vi kom hem från mormor och jobb på lördagen stog lekstugan där så fin. Det lektes hela eftermiddagen och kvällen iden.

Familjen Noréns vardag

Denna bloggen startade jag för att släkt och vänner ska kunna följa Ida och Klaras vardag när man inte kan ses varje dag.

RSS 2.0